Pseudonim

Posle iks godina blogovanja pod pseudonimom Krepki Mrtvac, ne uspevam dalje da se identifikujem sa njim. Već godinama unazad prati me osećaj da sam izgubio sponu sa KM-om, i sa onim vremenom, temama, ličnim strahovima, čežnjama, nedoumicama itd. – kojima sam se bavio na MB portalu krajem 2006. godine i kasnije. Danas, pseudonim Krepki Mrtvac ne osećam kao svoj, i ako mislim da nastavim da blogujem potreban mi je novi. Dok ne smislim neki koji će da bude „za stalno“, tu je (privremeni pseudonim) Princ Tunguzije, i ova fina stvar benda Atoms For Peace.

13 mišljenja na „Pseudonim

  1. Stari, izuzetno mi je drago za vidjeti da si zaljubljen, da imas novu curicu, I da si veseo. Zelim ti toga jos narednih 117 godina, uz 768 kila osmjeha.

    Ali Krepkog ne dam. Mrtvac nek ide ak ti on smeta, ali ja Krepkog ne dam. Mislim, nisi ti Puff Daddy, kuzis.

    A ne dam ni Vilenjaka, to su moji virtualni drugovi koji su meni pomogli sa svojim nekim tekstovima kada je meni bila frka. Znas kao ono kad ne mozes spavati I sad je nekih gluhih pola cetiri ujutro, a ti jos uvijek budan? Odes onda do prozora a u zgradi preko puta svijetli jos jedno svjetlo. Ti sav veseo dignes ruku u zrak I nasmijan mahnes u pravcu svjetla I viknes – Heeejjjjj, I ja sam budna!

    Eto, to je meni Krepki. Ne dam ga. 🙂

    Sviđa mi se

  2. Ej Dusane, ne svidja mi se sada ovo sto sam napisala kada opet procitam, grubo mi zvuci, mada mislim da ti znas da se ja volim zezati i da kuzis nedostatak mog smisla za humor. Ipak, bila sam pregruba, zao mi je, oprosti mi.
    Sto se mene tice, ti mozes promijeniti nik i u Morski krastavac, Pola kile brasna, i Ruzicasti Pero kada to tebi odgovara, ja cu te svejedno rado procitati kada god stignem. 🙂
    Krepki Mrtvac je meni kao nik jedan od najoriginalnijih na koje sam naisla na netu, i meni licno, nikada nije nosio bilo kakvu negativnu konotaciju.
    Grli te Sanja.

    Sviđa mi se

    • Ne brini Sanja, znam da si vesela cica i da se voliš zezati, nisi bila (pre)gruba, tvoj prethodni koment je bio topao, blag i duhovit, hvala ti. 🙂
      Grli te Ružičasti Pero a.k.a. Dušan 😉

      Sviđa mi se

Ostavi koment